неделя, 8 май 2011 г.

УНИВЕРСАЛНА РАЗТЕГАТЕЛНА ПУТКА ЗА КОСА!!$№@@№@!

Телевизионите канали прекъсват предаванията си с ексклузивни кадри, тълпи от ликуващи феминистки изскачат по улиците, интернет е бомбардиран от благодарствени съобщения за най-новото съвместно откритие на НАСА, ЦЕРН и ws teleshop УНИВЕРСАЛНАТА РАЗТЕГАТЕЛНА ПУТКА ЗА КОСА! Вече десетилетия наред жените по цял свят са принудени мъченически да търпят сексизъм, сексуален тормоз на работните си места, изнасилвания и перверзни погледи докато се качват в трамвая, но едно нещо успяваше да пречупи несломимия женски дух и да прекърши вярата на всяка тетка, че някога ще може да съществува в покой с Бог, природата и себе си, а именно: щипките за коса! Замисляли ли сте се за рисковете, които крият тези наглед безобидни и безвредни, но по същество същински средновековни уреди за мъчение, аксесоари? Главоболие, дами и господа, тягостна мигрена!( виж 53-тата секунда) Неспособност да си облегнеш главата докрай на шофьорската седалка, което от своя страна години наред създаваше дискомфорт на жените шофьори и се превърна в основна причина за повечето ПТП-та в страната, света и галактиката. Да не говорим за риска острите пластмасови шипове на коварните щипки за коса да се забият в нежния женски череп и да направят нежелана и ненавременна лоботомия на дамите, прежалили здравето в името на красотата си...

Но всичко това вече е далечен кошмар от миналото – едно своеобразно Средновековие в историята на аксесоарите за коса, което следва да бъде заменено от разцъфтяващия Ренесанс, чието начало положи ИКСТЙЕНШЪНЪТ, а днес гордо и достойно продължава УНИВЕРСАЛНАТА РАЗТЕГАТЕЛНА ПУТКА ЗА КОСА. Този нов аксесоар ви помага да експериментирате с косата си по всякакъв начин, като не само я прибира с едно движение на ръката, но и й чете лекция на всички познати езици по света ( включително и суахили ) затова колко е непристойно да се разпилява и тя засрамено остава в хватката й до момента, в който дамата не реши да махне универсалната разтегателна путка за коса от главата си. Освен всичко това, универсалната разтегателна путка за коса може да ви послужи при оформянето на пробни и същински интимни прически за абитуриентски бал, разполага с вградена GPS навигация, бели краставици и картофи, а при нужда се пазари в супермаркета за по-евтини изкуствени елхи по Коледа. Универсалната разтегателна путка за коса се предлага в три различни цвята – солариумно коте, пиче бордо и вагинално розово – за да се връзва с всеки ваш тоалет. А само днес, само тук и само сега можете да закупите универсалната разтегателна путка за коса и да получите в комплект с нея чифт терлици, V-образно ренде Бьорнер, свръхзвуков български боинг от бомбардировката при Одрин през 1912 г., визита от Папата и нашия най-нов УЛТИМАТИВЕН ТРЕНЕЖОР ЗА ЧИКИИ и то, естествено, напълно безплатно!+?”+”%?%! Поръчайте сега!!

И по тоя повод:

3 коментара:

  1. Обичам те, брато!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Колко вулгарно...

    ОтговорИзтриване
  3. :D :D Нали!
    Доста гаден текст, признавам. Отдавам го на активното гледане на Саут Парк и желанието да се правя на "готина" навремето ;)

    ОтговорИзтриване