неделя, 8 май 2011 г.

Рубрика: От клоаката на миналото vol.1

Реших да започна нова рубрика, в която чатЪ-патЪ да поствам неща, които съм писала преди. Настоящият разказ датира отпреди 1-2 години, не помня точно. EnjOi!




                                  Анатомичен  прогрес
                      Препратка: Пратчет и неговият Дърт Гнусен Рон

Учениците от професионалната гимназия по поп-фолк култура, пеене и боравене с плейбек “Азис І” стояха в двора на школото и очакваха с безразлични погледи поредните си часове практика, състоящите се в организирането и посещаването на безплатен чалга концерт. И без туй им бе дошло до гуша от подобни събития, провеждащи се по три-четири пъти в седмицата на територията на гимназията. Учените от БАН наскоро бяха изчислили, че на всеки 33 часа в България се появява нова поп-фолк сензация и управата на училището си беше поставила амбициозната задача да даде шанс на максимален брой новоизгрели таланти да покажат на какво са способни пред младата публика от почитатели, стремящи се някога да достигнат славата и класата на своите музикални и поведенчески кумири. В началото проектът, подкрепен от Министрество на културата, привличаше огромен медиен и обществен интерес, не може да се отрече, но след първите 30-40 концерта множеството вече беше видяло всичко, което бяха способни да покажат звездите, гостуващи на горещата сцена. Вече дори Църквата не обръщаше внимание на изисканите тоалети на изпълнителите, позволяващи на всеки фен да се наслади на перфектно поддържаните гениталии на своите идоли; с омаловажително махване с ръка гимназистите гледаха на софт ( а последствие и хард ) порно видеоклиповете, които чалга фуриите излъчваха на видеостените по време на концертните си пърформънси; когато певачката Турбо Тупалка изнесе нагледен урок по правене на френска любов, това поразбуни духовете, но примерът й бързо бе последван и от останалите й колежки, всяка от които драпаше да покаже нещо още по-изумително и уникално на сцената пред подрастващите фенове, и тъй след безкрайни сфинктерни оргии, тройни вагинални прониквания и неизброими фийст фистинги на никого вече не му пукаше с кого и как точно се сношават звездите на сцената.


Днешното представление трябваше да бъде ознаменувано с дебютното излизане пред публика на амбициозната седемнадесетгодишна Анална, бивша възпитаничка на гимназия “Азис І”, добила сред съучениците си имиджа на иновативна и екстревагантна персона, способна да направи събитие и от ходенето до тоалетна. Говореше се, че Анална е много талантлива – успяла да спи само с трима продуценти, за да си уреди представлението – обещаващо начало за толкова млад талант! И тъй, сцената вече беше украсена с традиционните за тези хепънинги балони във форма на женски млекодайни органи, изрядността на работата на плейбека беше многократно проверена и единствено оставаше изпълнителката да се появи и да заплейбечи с чувство пред събралото се множество от момичета и момчета със силиконови бюстове и прически, които бяха единстевното познато на света доказателство за това, че теорията на Нютон за земната гравитация може и да не е вярна.

И изведнъж светлините угаснаха за няколко секунди и в следващия момент отново светнаха, за да изгрее на сцената новата чалга надежда на Бълария - Анална.  Изпълнителката излезе само по прашки на сцената и заотваря уста наравно с плейбека. Принципно появата й в този вид нямаше да трогне закоравялата публика и посетителите щяха да продължат да си зяпат с тъпо безразличие, ако в очите на всички присъстващи не се беше центрирала следната изумителна подробност от анатомията на непълнолетната девойка: гърдите й бяха преминали през хирургическа корекция. Пф, какво ме занимавате с такива ясни от самосебеси работи, ще си каже всеки нормален читател и щеше да е прав, ако въпросните корекции не се състояха в следното: двете цици на Анална бяха станали с големината на бидони за зеле, лявата беше изваяна във формата на магарешка глава, а дясната майсторът хирург беше направил като конска такава. По животинските кратуни ясно личеше всеки дребен детайл, всеки мускул, всяка скула – не може да се отрече, че който ги беше правил, беше абсолютен перфекционист – творението беше съвършено! Публиката гледаше като онемяла как конската и магарешката глава се тресяха в ритъма на песента, която никой така и не чу, и хората буквално очакваха, че във всеки един момент главите ще започнат да пригласят като беквокали на Анална. Фотоапарати се вадеха, телефони се насочваха към младата изпълнителка и нейните прелести, а единственият журналист, който се беше минал да дойде и да отрази събитието, беше на път да си удари задника в тавана от кеф – снимките и репортажите от този колосален спектакъл щяха да уредят доживотното му прилично съществуване.

От този момент нататък за Анална нямаше и миг спокойствие. Конвоите от журналисти сякаш се бяха абонирали за къмпинг места пред жилищната кооперация в Овча купел 2, която обитаваха девойката и прелестите й; заради безпрецедентно огромния интерес, Google Earth създаде специален екип специалист, които следяха със сателит всяко движение на Анална и го излъчваха по специален телевизион канал, гледан от милиони фенове; пластичният хирург, направил гърдите на певицата, се принуди да си присади още три чифта ръце, за да може да насмогва с операциите, а желанията на клиентите му, усетили веднъж, че въображението им може да се развихри до нечувани величини, не знаеха граници: цици във формата на китайски дракони, мъжки полови органи като Емпайър Стейт Билдинг, седалищни части изваяни като столове за удобство на притежателите им ... Дай на хората идея, малко мозък и много пари и гледай сеир!

По пресконференции отделни въпроси се задаваха не само на Анална, но и на нейните млекодайни органи. В началото конската и магарешката глава си мълчаха кротко, но след известно време започнаха да се поддават на медийните провокации, отвръщайки от време на време на някое журналистическо подмятане. Драскачите бяха очаровани и продължиха с атаките си. Как се чувствали, когато Анална правела турска чикия на някого? Свършвал ли е някога някой от мъжете на фолкдивата върху главите им и ако да, как са се почувствали? Защо не вземат по-активно участие в певческите проекти на притежателката си? Обмислят ли започването на солова кариера? Напрежението дотолкова нарастна, че на благотворителен концерт в подкрепа на борбата с рака на гърдата се наложи 20-минутно прекъсване по време на изпълнението на Анална, за да изгладят конската и магарешката глава пререканията помежду си. След този гаф в журналистическите среди се заговори, че най-вероятно конската и магарешката цица ще предпочетат да се отделят от Анална, за да могат тримата да започнат на чисто новите си кариери, необременявани от дискомфорта на съвместното симбиозно съществуване. На младата певица за известно време се отдаваше да приковава вниманието върху собствената си персона и творчество и обществото говореше за “гърдите на Анална”. С течение на времето все по-често започна да се лансира изразът “Анална и гърдите й”, докато накрая конската и магарешката цица надминаха своята притежателка по интелект, написвайки и издавайки автобиографиите си – ниво на ерудиция, до което младата певачка така и не успя да се извиси. От този момент нататък Анална беше глуха буква сред своите прелести, а името й се споменаваше само ако някой искаше да обясни как точно циците са стигнали до местонахождението на поредното светско събитие.

Размерите на конската и магарешката гърда започнаха да създават проблеми на клетата им притежателка едва година, четири месеца и тридесет и пет дни след поставянето им.  Анална почти веднагически получи гръбначно изкривяване под тежестта на домашните си любимци, а не след дълго се появиха и първите индикации на дископатия. Носенето на Космодиск позабави процесът с два-три дни, но тъй или инак не след дълго на едва навършилата пълнолетие девойка се наложи да тръгне с бастун, а два месеца по-нататък – с инвалидна количка. За никого не беше изненада и когато две години след дебютното й излизане на сцена, Анална бе намерена задушена в леглото си, защото свърхбюстът й смачкал като плескавици белите й дробове. Срещу конската и магарешката гърда започна дело за непредумишлено убийство, но след огромния обществен натиск от страна на организации за защита правата на гърдите, процесът бе прекратен с мотива, че няма достатъчно доказателства. По собственото им желание, конската и магарешката цица бяха хирургически отделени от тялото на Анална, препарирани и изложени в музея на пластичната хирургия и анатомичния прогрес, където стоят и до днес, напомняйки до какви висини е способен да стигне българският гений и творчески порив.

4 коментара:

  1. Хахаха, пак се смея. Толкова е гениално...С риск да издам тайната изненада, ще кажа, че очаквам и останалите текстове от този цикъл.

    ОтговорИзтриване
  2. Добро, добро. Браво!

    ОтговорИзтриване
  3. Това е просто велико, много обичам подобни откачени пародии :D

    ОтговорИзтриване